avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general drept de semnatura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

drept de semnatura

Buna.Sunt economist intr-o firma de un an si ceva...am terminat "finante-banci" si master in "audit si convergenta contabila"...ce conditii ar trebui sa indeplinesc pentru a putea semna actele contabile?
Cel mai recent răspuns: m09ny , utilizator 14:17, 9 August 2010
Trebuie sa urmati cursuri specializate de contabilitate si sa obtineti atestatul de contabil autorizat sau sa dati examen de expert contabil la CECCAR.
Puteti semna actele contabile, chiar daca nu sunteti expert contabil, daca incheiati cu societatea un contract individual de munca.
Dle.Iulian , sunt de acord cu dvs , dar cine angajeaza o persoana fara competenta in domeniu pentru a semna actele contabile?
MIHAI GRIGORE a scris:

Dle.Iulian , sunt de acord cu dvs , dar cine angajeaza o persoana fara competenta in domeniu pentru a semna actele contabile?


De unde ati dedus ca @emateiu nu are competenta in domeniu? Chiar dumnealui spune ca lucreaza "de un an si ceva intr-o firma". Poate chiar tine evidenta contabila a societatii respective, dar nu stie daca poate semna bilantul. Eu cel putin asta inteleg. Avand studii superioare economice, are competenta in domeniu. Poate nu are experienta, dar asta este cu totul altceva.
aveti diploma de economist?
daca sunteti angajata cu contract de munca ca si economist se poate semna inclusiv bilant.....





Alte discuții în legătură

Masterat sau expert contabil Renata70 Renata70 Buna ziua, Nu stiu in ce categorie de intrebari ar trebui sa incadrez intrebarea mea. Va rog respectuos sa ma informati daca absolvirea unui masterat de ... (vezi toată discuția)
Expert contabil cretziella cretziella de 2 ani tin contabilitatea catorva societati avand la baza un cur s de contabilitate(tot de la nir la bilant). anul acesta am absolvit finante banci. ma ... (vezi toată discuția)
Bilant Ipra Ipra Economist angajat cu carte de munca ,.membru ceccar ca contabil autorizat, poate semna bilantul unei societati care are cifra de afaceri mai mare de 35000 ... (vezi toată discuția)