avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 4 schimburi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

4 schimburi

Buna ziua,va rog sa imi explicati si mie cum este normal sa se plateasca lucrul in 4 schimburi a cate 8 ore,mai precis 2 zile schimbul 1;2 zile sch. 2 ;2 zile sch.3 si alte 2 zile de repaus.Cred ca ar trebui sa existe si un spor pentru zilele de weekend nu? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Costin85 , utilizator 12:02, 20 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu miezul miezul Buna ziua , as vrea sa ma ajutati cu un calcul , am sa va prezint programul meu de munca , aceasta este de luni pana duminica in care 2 zile sunt libere dar ... (vezi toată discuția)
Durata muncii Dorina87 Dorina87 Buna seara! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: un magazin nou infiintat vrea sa angajeze in ture dupa cum urmeaza: schimbul I de la ora 8.00-14.00 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . am si eu o intrebare referitoare la graficul de lucru ... Merisescu Merisescu Buna ziua . Am si eu o intrebare referitoare la graficul de lucru pentru servciul de paza - permanent . Exemplu : pentru luna noiembrie 2021 graficul pentru ... (vezi toată discuția)