avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Impozit retinut la sursa-bingo in sala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Impozit retinut la sursa-bingo in sala

Impozitul calculat si retinut la sursa din veniturile din jocuri de noroc (respectiv bingo in sala) se declara in D 205 pentru anul 2015 in sectiunea 7. Secțiunea VI “Date informative privind impozitul pe veniturile din jocuri de noroc in 7.2.Situație centralizatoare privind impozitul reținut pe veniturile din jocuri de noroc?

In Codul Fiscal CAPITOLUL XIV - Obligaţii declarative ale plătitorilor de venituri cu reţinere la sursă
ART. 132 - Obligaţii declarative ale plătitorilor de venituri cu reţinere la sursă"(2) Plătitorii de venituri, cu regim de reţinere la sursă a impozitelor, au obligaţia să depună o declaraţie privind calcularea şi reţinerea impozitului pentru fiecare beneficiar de venit la organul fiscal competent, până în ultima zi a lunii februarie inclusiv a anului curent pentru anul expirat."

Nu se contrazic?

Evidenta si declararea impozitului calculat si retinut la sursa din veniturile din jocuri de noroc (respectiv bingo in sala) se efectueaza pe fiecare jucator/CNP?

Alte discuții în legătură

Declaratia 205 gabrielaliana gabrielaliana Buna ziua ! Daca o firma constituie dividende in februarie 2016 din profitul anului 2015 cand depune declaratia 205 in anul 2017? (vezi toată discuția)
Declaratia 205 danuta munteanu danuta munteanu Buna ziua. Am urmatoarea situatie: O asociatie de proprietar, retine , declara prin declaratia 100 si plateste din Iulie 2009 - Septembrie 2009 - inclusiv, ... (vezi toată discuția)
Intocmire d 205 pentru asociatie de proprietari predata la jumatatea anului Crina70 Crina70 Buna ziua! Pana in iunie 2015 am fost administratorul unei asociatii de proprietari, care ulterior a fost predata si, as vrea sa stiu cum se completeaza ... (vezi toată discuția)