avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum pot solutiona problema?- codebitor executat silit
Discuție deschisă în Executare silită

Cum pot solutiona problema?- codebitor executat silit

Buna seara! sunt codebitor la un credit bancar facut in 2009 , durata creditului este de 10 ani, adica se va incheia in ianuarie 2019. In toata aceasta perioada, titularul creditului nu a platit absolut nimic , creditul a fost preluat de KRUK , iar acesta din urma a mers mai departe cu executare silita pe numele meu si al titularului. Din nefericire pentru mine, acesta nu este in tara, nu detine absolut nimic pe numele sau, prin urmare mi s-a pus proprire pe salariu (pt ca altceva nici eu nu detin) X-(X-(incepand cu luna decembrie 2015:sorry:.Ce as putea face in aceasta situatie in care o discutie cu titularul este imposibila , nu il intereseaza sub nici o forma achitarea creditului?
Cel mai recent răspuns: teodorescu_mgv@yahoo.com , utilizator 15:20, 21 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua, si eu sunt in aceeasi situatie ca fidejusor, la fel debitorul a plecat din tara, nu am alte bunuri decat salariul care mi-a fost poprit din luna decembrie 2014 cu 1/3 , am facut contestatie, este pe rolul judecatoriei sector 3 dar din aprilie nu s-a mai facut nimic, avocatul meu mi-a spus ca nu am nici-o sansa, sunt buna de plata pentru ca am semnat contractul de credit. Creditul a fost facut pe societate, intre timp societatea a fost lichidata, banca nu s-a inscris la masa credala , administratorul nu a fost in nici-un fel urmarit, a plecat bine merci din tara , nici eu nu am fost anuntata in vreun fel decat in anul 2013 ca nu se mai plateste din linia de credit, mentionez creditul a dost contractat in anul 2007, deci platesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validare poprire ancut75 ancut75 In fapt am luat masina in leasing cf ctr din data de 05.09.2008 pret achizitie 48800 EUR platit - Avans 15% platit - 6 rate rata 7-8-9 restante - ... (vezi toată discuția)
Fidejusor nina1974 nina1974 Fostul meu sot a luat un credit pe firma si nu l-a mai achitat. El era administrator unic. Intre timp am divortat de el. Nu am facut nici partaj. Am vazut ... (vezi toată discuția)
Executare silita - introducere in cauza codebitor crysenc21 crysenc21 Buna ziua, Am o intrebare legata de executarea silita - pornita in baza unui contract de credit - cu o banca (care ulterior a cesionat creanța) care este ... (vezi toată discuția)