avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare datorii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare datorii

As dori sa stiu , daca am o datorie la CETELEM, si nu o mai pot achita, iar acum ma someaza ca trec la recuperarea bunurilor, iar eu nu am bunuri pe numele meu, ce se intimpla?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:28, 26 Ianuarie 2016
Daca nu aveti bunuri mobile/imobile pe numele dvs. este clar ca, nu va poate executa bunurile dar, poate sa va puna poprire pe venituri.
Daca nu aveti bunuri in evidenta,executorul judecatoresc va comunica starea de insolvabilitate creditorului
Creditorul poate renunta sau poate solicita mentinerea pe rol activ a cererii de executare silita in speranta ca poate dv veti dobandi drepturi salariale sau alte bunuri care eventual sa faca obiectul executarii silite
DAR FIRMA SE POATE SA RECUPEREZE DEBITUL PRIN BUNURILE CELOR DIN FAMILIE?
Nu, daca nu ei sunt cei datori.
- nu mai scrieti cu majuscule.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita nicoleta hotca nicoleta hotca buna ziua.iubitul meu si-a facut mai demulr un over draft pe care l-a platit pana la un mometdat, dupa care nu a mai reusit sa faca acest lucru...intre timp a ... (vezi toată discuția)
Executare silita iulian56 iulian56 Buna ziua tuturor ! Daca Banca sau orice creditor, persoana juridica sau fizica, a procedat la punerea in aplicarea a executarii silite prin poprire pe ... (vezi toată discuția)
Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)