avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces Verbal de Constatare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces Verbal de Constatare

O intrebare puerila dar totusi vreau si raspunsul altora (daca se poate cu articol juridic). In urma unui control, nu rutier, pe linie PSI sa spunem, s-a intocmit un Proces Verbal de Control. Dupa el s-a facut o copie xerox. Cine pastreaza copia si cine pastreaza originalul ?????
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 17:43, 21 Ianuarie 2016
Trebuie ca cel sanctionat sa primeasca originalul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare la bordul autoturismului ContSters159316 ContSters159316 cnf HG 69/2012 art 4 pct 57 57.nerespectarea de către operatorul de transport rutier a obligaţiei de a asigura existenţa la bordul vehiculelor cu care ... (vezi toată discuția)
Contract apartament pierdut lex_ad lex_ad ce se poate face in cazul in care un contract de apartament sa pierdut ......mai exista doar o copie ..dupa contractul respectiv ....ce s epoate face pt. ... (vezi toată discuția)
Ce este "comunicare adresa"? iooandrey iooandrey Am depus in urma cu putin timp o contestatie la judecatorie impotriva unui agent care mi-a retinut permisul pe 30 de zile . In contestatia respectiva am depus ... (vezi toată discuția)