Buna dimineata! Am formulat o plangere penala impotriva unui debitor care nu si-a achitat datoria, refuza sa o faca si care de asemenea se ascunde (si-a tot schimbat domiciliul, a spus la tel ca nu binevoieste a o plati iar, mai nou, nu raspunde la tel.). Eu am incadrat-o la art 215 Cod pen., insa procurorul mi-a refuzat plagerea pe motiv ca nu se incadreaza in aceasta infractiune si nici in alta. La ce articol ar trebui sa o incadrez, ptr a nu mi-o mai refuza? Mentionez faptul ca am mai depus cateva plangeri similare Prim-procurorului, care mi le-a acceptat fara nicio problema.
Va sfatuiesc sa il actionati in instanta civila pentru recuperarea datoriei.Solicitati executorului judecatoresc competent material si teritorial sa il urmareasca.Chiar daca nu are bunuri pe numele lui,este imposibil sa nu munceasca legal,pentru a se intretine.Executorul judecatoresc se va adresa instantei de judecata,pentru a se obtine instituirea popririi pe veniturile debitorului.In nici un caz nu poate fi vorba de fapta penala.
Inselaciune
laur188
Buna ziua.Am fost inselat cu o suma mare de bani aproximativ 10000 euro.Singurele dovezi pe care le am pentru a dovedi inselaciunea sint formularele Western ... (vezi toată discuția)