avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1360 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de servitute

Buna sera,am un teren cu o casuta la care se ajunge pe un drum de acces al vecinului de vis-a-vis.Acuma as vrea sa vand aceasta proprietate si as vrea sa stiu daca cel care va cumpara beneficiaza si el de dreptul de servitute asupra drumului.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARIO-FLORA NECTARIA , Avocat 21:48, 21 Ianuarie 2016
Numai daca veti cuprinde acest lucru in contract.
Doar in masura in care dreptul de servitute de care vorbiti rezulta dintr-o sentinta, contract sau este inscris in cartea funciara a imobilului dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am act de „conventie de constituire servitute de trecere” si carte funciara ... NicusorD NicusorD Buna seara! Am act de \"conventie de constituire servitute de trecere\" si carte funciara pentru aceasta bucata de teren, pe langa cartea funciara pentru ... (vezi toată discuția)
Ref. acces pe drum de servitute bună ziua! aș dori să vând un imobil ( casa ) care nu are ... ValentinaAchim ValentinaAchim Bună ziua! Aș dori să vând un imobil ( casa ) care nu are in contractul de vânzare - cumpărare și dreptul de proprietate pentru drumul de servitute ( ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute Wanna2211 Wanna2211 Buna ziua. Părinții mei au cumpărat un teren de 1200 de metri acesta fiind parcelat și rămânând în partea de spate o parcelă de 500 de metri. Aceasta ... (vezi toată discuția)