avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Documente pentru inregistrare in ROI - certificat ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Documente pentru inregistrare in ROI - certificat constatator

Buna ziua,

Detin un SRL-D infiintat in 12.01.2015 si doresc sa il inregistrez in ROI.
Pe langa cazierul judiciar si declaratia 095 este necesar si "certificatul constatator emis de Oficiul Registrului Comerţului din care să rezulte repartizarea capitalului social între asociaţi, valabil la data depunerii cererii".
Intrebarea mea este care ar fi termenul de valabilitate al certificatului constatator? Pot merge cu cel original emis la infiintarea firmei acum un an si cateva zile sau este necesar un nou certificat emis acum de ONRC?
In cazul in care este valabila a doua varianta, care sunt documentele necesare pentru emiterea certificatului, ce taxe trebuie platite si in cat timp se elibereaza in mod normal?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 14:24, 26 Februarie 2016
cel de la infiintare nu contine astfel de informatii
Se elibereaza pe loc, costa 45 de lei la onrc.
e valbil 3 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva achizitie intracomunitara ella2389 ella2389 Buna ziua, Am nevoie de ajutor. Doresc ca achizitionez o piesa din Franta, deci achizitie intracomuntara, firma mea este platitoare de TVA insa nu este ... (vezi toată discuția)
Lnscriere registru opratori intracomunitar Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Spuneti-mi va rog, daca societatea a fost inscrisa in ROI dar din cauza ca nu a avut operatiuni a fost stearsa pentru a se reinscrie inafara de ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare starsiti starsiti Detin o firma infiintata in 2009 ca platitoare de tva. pentru ca nu am avut activitate s-a anulat certificatul de inregistrare in scopuri de TVA. De doua luni ... (vezi toată discuția)