Intr-un contract de consultanta pentru obtinere fonduri nerambursabile, un articol suna asa:
"3. In cazul in care proiectul se respinge de autoritatile competente ca urmare a verificarii conformitatii administrative si a eligibilitatii,Furnizorul va restitui Beneficiarului suma achitata definit la Art.4,ori la cererea acestuia va redacta si intocmi un nou proiect in contul aceleiasi sume."
Proiectul a fost corect facut, dar a fost respins pentru ca s-au epuizat fondurile pe primele 170 de proiecte, in ordinea punctajului, al meu fiind mai jos.
Se poate incadra la "si a eligibilitatii"? Pentru ca eu consider ca nu a fost eligibil pentru finantare, indiferent de motiv. Ma pot lega de acel "si a eligibilitatii"?
Firma de consultanta mi-a refuzat solicitarea mea, de a-mi returna taxa, spunand ca proiectul a fost lucrat cum trebuie si nu este vina lor ca nu mi-a fost acceptat pentru finantare, cat timp fondurile s-au terminat pana sa ajunga la locul obtinut in urma punctajului proiectului meu.
Cum ar trebui sa procedez pentru a incerca recuperarea taxei, cat timp ei imi refuza?
Proiectul a fost corect facut, dar a fost respins pentru ca s-au epuizat fondurile pe primele 170 de proiecte, in ordinea punctajului, al meu fiind mai jos.
Singur spuneti ca a fost intocmit corect, deci oamenii si-au facut treaba. Deci asta pica
eu consider ca nu a fost eligibil pentru finantare, indiferent de motiv.
A fost eligibil insa n-a fost competitiv, v-au depasit altii la punctaj. Nu puteau scoate puncte din burta.