avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

In 2009 am facut un credit si un card de credit, tiriac bank si rbs. Nu am girat cu nimic. O perioada am platit, apoi nu am mai putut achita nimic. Au fost vandute la firme de recuperare diferite. Vreau sa stiu daca in momentul de fata mi se poate pune oprire pe salariu de catre acestia avand in vedere ca nu am ajuns la nicio intelegere cu ei.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:36, 23 Ianuarie 2016
Da, se poate face poprire pe salariu.
ca sa se ajunga la poprire, firma trebuie sa apeleze la executor, iar dvs aveti dreptul de a contesta executarea intermen de 15 zile de cand aflati de instituirea popririi , ati putea invoca prescriptia daca timp de 3 ani de la scadenta creditorul sau chiar dvs nu ati facut un act ce ar intrerupe termenul de prescriptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe contul de salariu kingjack23 kingjack23 Buna ziua, In data de 03.01.2022 am primit, de la banca, SMS cu faptul ca pe contul de salariu au fost infiintate 2 popriri, iar pe 04.01.2022 am primit ... (vezi toată discuția)
Alooo instanta ? care este adevarul pana la urma ? Gyna Gyna Am citit pe aici atatea incat imi explodeaza capul ! Vreau adevarul !Datoriile vandute de banci camatarilor recuperatori si castigate in instanta dupa 10 ani ... (vezi toată discuția)
Prescriere 3 ani sau 10 ani ? AlexGM AlexGM Am avut un credit imobiliar cu ipoteca pe acel apartament. Nu am mai putut plati acel credit si banca a declarat creditul scadent anticipat si a vandut creanta ... (vezi toată discuția)