avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... subventii apia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

subventii apia

buna ziua
as dori sa stiu daca as putea incasa subventie detin un teren intravilan cu o supraf de 1700mp din care 77mp constructie intravilan. fara constructii -700 mp intravilan,700 mp (una langa alta fiind parcelate)intravilan,1760mp teren extravilan si 2500 mp extravilan.folosindu-le ca teren agricol(porumb,tutun,gradina)

Alte discuții în legătură

Teren extravilan curti - constructii. drept de preemtiune? alex1981 alex1981 Buna seara, pentru vanzarea unui teren extravilan care are categoria de folosinta \"curti-constructii\" se poate face contract de vanzare fara respectarea ... (vezi toată discuția)
Cerere certificat urbanism intravilan faneata urgent cosmin12345 cosmin12345 Buna ziua , deschid un nou topic la problema mea deoarece sau modificat unele aspecte din C.F. O parcela de teren initial extravilan a fost trecuta in ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren zuzumama zuzumama Buna ziua.Vrea sa cumpar un teren agricol in sat.Am dat si un avans pentru el.Problema este in felul urmator:terenul,conform vinzatorului este un teren ... (vezi toată discuția)