avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipata partiala

Buna ziua,indeplinind conditiile pt pensia anticipata,cumuland anii lucrati in Romania cu cei lucrati in Italia si avand rezidenta in Italia ,am depus cererea de pensie in Italia,cererea fiind adresata statului roman,voi primi pensie pt anii lucrati in Romania.As vrea sa stiu care e demersul,voi fi contactata de Casa Judeteana de Pensii Constanta,am lucrat in acest judet,sau trebuie sa sun eu sa intreb ce si cum.Va multumesc !Mentionez ca cerea am facut-o anul trecut in noembrie,data nasterii 16/06/1959.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:01, 24 Ianuarie 2016
O sa va contacteze de la Casa de Pensii dar dupa ce va primi toate documentele din Italia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pentru perioada lucrata in strainatate Anitek59 Anitek59 Buna ziua,sint asistenta madicala. Sint nascuta in 1959 .Am lucrat in tara in spital incepind di 1978 pina in 2002.Din 2002 lucrez in italia cu contract de ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala perianumarieta perianumarieta Buna ziua,sunt nascuta pe 16 iunie 1959,cand pot sa depun dosarul pentru pensie anticipata partiala?Am 35 de ani de cotizatie,29 in Romania si 6 in Italia.Va ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? marianacostantino marianacostantino Buna as dori sa situ cand IED la pensie? Sunt nascut 16 02 1954 am lucrat 30 ani an rulmentu Bv ,cu grupa a2a ,26 ani si 11 luni . Si acuma de4 ani muncesc an ... (vezi toată discuția)