avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intrebare timp solutionare dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intrebare timp solutionare dosar

care ar fi timpul de solutionare al unui dosar trimis spre clasare
Cel mai recent răspuns: laudiscristi , utilizator 21:08, 25 Ianuarie 2016
Din art. 322 coroborat cu art. 320 rezulta ce spun eu, art. 321 se refera la RTUP cand propunerea organului de cercetare este trimiterea in judecata, nu clasarea.
Si, da, termenul este unul de recomandare, nu atrage decaderea, totusi nerespectarea poate atrage sanctiuni disciplinare.
Ultima modificare: Duminică, 24 Ianuarie 2016
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
dosarul meu a fost trimis de la rutiera la procuratura pentru clasare deoarece la proba de sange alcolemia a fost sub 0,80 si am fost incadrat la contraventie cu amenda si 3 luni fara permis de conducere cu drept de reexaminare pentru reducere la o luna am dat reexaminare am platit amenda si totusi permisul nu il am pt ca nu sa solutionat dosarul cu toate ca au trecut aproape doua luni
ce asi putea face sa urgentez putin treaba cu acest dosar care intarzie sa vie solutionat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen primire referat clasare plangere penala pitic1991 pitic1991 Buna ziua, Am depus o plangere penala pentru marturie mincinoasa la parchet anul trecut. Am depus si probe, declaratii de martor in instanta, dovezi, etc. ... (vezi toată discuția)
Pentru continuarea urmaririi penale organul de cercetare penala a emis un referat cu propunere? eusaisapte eusaisapte pentru continuarea urmaririi penale organul de cercetare penala a emis un referat cu propunere? 1. am fost audiat in calitate de martor, desi organul de ... (vezi toată discuția)
Reclamate la parchet kennya kennya buna seara am depus o reclamate la parchet anul trecut n iulie am fost chemata la polite sa dau declaratie si din ianuarie a fost trims dosarul la parchet cu ... (vezi toată discuția)