Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

LIVIU NISTEA 
	    	Utilizator

LIVIU NISTEA 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Mati92	                   

Bună ziua,
Dacă am primit de la fostul angajator banii pentru zilele de concediu neefectuate de 2 ori fiind o greșeală a lui ,am obligația sa ii restitui ... (vezi toată discuția)
	                    Mati92	                   

Bună ziua,
Dacă am primit de la fostul angajator banii pentru zilele de concediu neefectuate de 2 ori fiind o greșeală a lui ,am obligația sa ii restitui ... (vezi toată discuția)

machis	                   

Un salariat îşi ia concediu de odihnă în luna mai pentru anul 2012. În luna iunie 2012 se pensionează pentru limită de vârstă. Este obligat să ... (vezi toată discuția)
	                    machis	                   

Un salariat îşi ia concediu de odihnă în luna mai pentru anul 2012. În luna iunie 2012 se pensionează pentru limită de vârstă. Este obligat să ... (vezi toată discuția)

Khris M	                   

Dacă angajatorul a gresit calculul salariului de bază care sunt pașii  legali ce trebuie urmați pentru ca acesta să își recupereze banii acordați in ... (vezi toată discuția)
	                    Khris M	                   

Dacă angajatorul a gresit calculul salariului de bază care sunt pașii  legali ce trebuie urmați pentru ca acesta să își recupereze banii acordați in ... (vezi toată discuția)