avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... majorarea cu 25% la lucratorii sociali
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

majorarea cu 25% la lucratorii sociali

Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti daca majorarea cu 25% se aplica si lucratorilor sociali din cadrul primariilor.
Cel mai recent răspuns: casa_noastra , utilizator 20:33, 25 Ianuarie 2016
Da, personalul de la Primării care își desfășoară activitatea în cadrul Serviciilor publice de asistență socială (SPAS) sau în Compartimentele de asistență socială, beneficiază, începând cu data de 01 dec. 2015, în baza Legii nr. 293/2015 pentru modificarea OUG nr. 83/2014, de o majorare a salariilor de bază față de nivelul acordat în luna septembrie.
Atenție:
1. se majorează doar salariul de bază, nu și sporurile care nu sunt incluse în salariul de bază, (de ex. sporul pt. condiții vătămătoare). Majorarea se acordă pe baza dispoziției primarului.
2. majorarea nu se aplică personalului care are atribuții de asistență socială, însă lucrează în alte compartimente, ci doar acelora, care sunt angajați / numiți în cadrul SPAS sau în cadrul compartimentelor de asist.socială.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare cu 25% pentru functionari geanina_Prv geanina_Prv Va rog sa - mi spuneti daca functionarii publici din primării, salariati in cadrul compartimentelor de asistenta sociala beneficiaza de majorarea cu 25% și ... (vezi toată discuția)
Majorare salariu cu 01 12 2015 Aura Pop Aura Pop Buna seara Primarul si viceprimarul de comuna beneficiaza de majorarea de 10 % acordata de la 01 12 2015 conform Ou 83/2014 ? Dar ... (vezi toată discuția)
Majorare salariul cu 25 % Trif-Simona-Magdalena Trif-Simona-Magdalena Sunt inspector in cadrul Compartimentului de asistenta sociala al unei Primarii la nivel de comuna. Intrebarea mea este daca pot beneficia de majorarea ... (vezi toată discuția)