avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
LIVE, ACUM ESG în România: Reglementări și implementarea practică a cerințelor de raportare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tbc fara carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tbc fara carte de munca

Buna ziua ma numesc Adriana si am 35 de ani.Pe cartea de munca am doar 2 saptamani.Ce drepturi banesti as putea beneficia de la stat si ce acte mi-ar trebui pentru a depune dosarul.Va multumesc anticipat.Am fost depistata cu boala de 3 luni si jumatate.Zile spitalizare pina acum am 3 luni.Va multumesc anticipat pentru raspuns .
Cu stima,Adriana
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 18:35, 31 Iulie 2009
Se pare ca utilizatorul se afla in incapacitate temporara de munca . TBC-ul nu da intotdeauna invaliditate , este o boala tratabila . Numai medicul expert poate decide , in functie de starea pacientului , daca se incadreaza intr-un grad de invaliditate .
Atunci se poate beneficia de prevederile art.58 din Codul muncii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente pt dosar pensie de boala nicoleta-luiza nicoleta-luiza Am o angajata care vrea sa iasa la pensie pe caz de boala. Deja i s-a dat decizia pt invaliditate de gradul 3, iar eu ar trebui sa ii fac dosarul. Ce acte ... (vezi toată discuția)
Pensie pe caz de boala rox37 rox37 Buna ziua. Am 48 ani,am lucrat din 1983 pana in 1996,grupa 1, am facut avc cu hemoragie.Unde trebuie sa ma prezint si ce acte trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Pensie fitzuu fitzuu buna ziua. vreau sa va intreb ce acte sunt necesare pt obtinerea pensiei de handicap?avand in vedere ca este vorba despre o boala cronica. va multumesc ... (vezi toată discuția)