avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INSOLVENTA CEH CCM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INSOLVENTA CEH CCM

Buna Seara!
As dori sa va intreb daca administratorul judiciar poate denunta unilateral CCM-ul care este in vigoare pana in August 2016?Mentionez ca drepturile care sunt prevazute in CCM sunt trecute si in CIM dar pe surse se aude ca nu vrea sa respecte CCM-ul spunand ca trebuie sa reduca din cheltuieli.
Ce se poate face in acest caz pe cale legala, poate fi actionat in judecata?
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2016
Jino_Marius, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:04, 25 Ianuarie 2016
Potrivit art.152 alin.1 din Legea nr.62/2011, contractul colectiv de muncă nu poate fi denunţat unilateral.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presupuse abuzuri angajator! Raul Oprita Raul Oprita Buna seara, contractul colectiv de munca la nivel de unitate, in unitatea in care imi desfasor activitatea, a fost incheiat la data de 17 Noiembrie 2010 ... (vezi toată discuția)
Denuntarea ccm la nivel de societate titi06 titi06 buna ziua, care sunt procedurile legale de denuntare a CCM in cazul incalcarii flagrante a drepturilor salariatilor de catre reprezentantii patronatului? dar ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca la nivel de unitate! Raul Oprita Raul Oprita Buna ziua, Contractul colectiv de munca la nivelul unitatii in care imi desfasor activitatea a fost incheiat in Noiembrie 2010, valabil doi ani de zile, ... (vezi toată discuția)