avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... despre caatoria cu o persoana din risia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

despre caatoria cu o persoana din risia

buna seara,va deranjez cu o intrebare,eu sunt roman dar lucrez in belgia in vara vreau sa fac cununia civila cu o persoana din rusia,as dori sa stiu daca in urma casatoriei ea poate veni cu mine in belgia fara viza,ea trecanduse pe numele meu,va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: birca07 , utilizator 06:35, 30 Ianuarie 2016
A se vedea [ link extern ]
va multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie intre un cetatean rus si un cetatean roman gutyx17 gutyx17 Buna ziua,va rog daca poate sa imi spuna cineva ce trebuie sa fac daca vreau sa ma insor cu o cetateanca din Rusia,eu sunt in Cipru.Unde este mai bine sa ma ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa plec cu sotia mea ucrainianca dupa casatorie in belgia? cezarcardon cezarcardon Buna ziua, Eu si iubita mea vrem sa ne casatorim la vara in Romania. Eu momentan locuiesc in Brusel si incerc sa ma informez ce trebuie sa fac ca sa o pot ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu fata filipineza Gabriel501 Gabriel501 Buna, am si eu nevoie de cateva sfaturi, anul asta sau anul viitor vreau sa merg in Filipine, am cunoscut o fata de acolo. Nu de mult timp am cunoscuto dar ... (vezi toată discuția)