Pot spune ca, instanta, in camera preliminara, nu a verificat cum trebuie legalitatea administrarii probelor (in alta ordine de idei, au fost luate doar 3 declaratii si atat si procurorul de caz, a mentionat ca nu exista diferente intre semnaturi, ulterior prim procurorul sustinandu-i decizia. Am solicitat parchetului efectuarea expertizei grafice, in scris, fiindu-mi respinsa. Trebuia sa adaug ca voi suporta costul acesteia? Desi trebuia efectuata si din oficiu, ca procurorul nu are competente criminalistice, sa dea un asemenea verdict, asa ca era nevoie de opinia unui expert! Fiindu-mi respinsa, am mers la judecatorie sa atac decizia de neincepe a urmaririi penale). La dosarul parchetului am atasat o copie a documentelor contestate, fiindca documentele originale nu am cum sa le detin, trebuia sa le mentionez sa solicite documentele originale la angajator si sa efectueze expertiza pe ele? Ca poate din aceasta cauza a fost respinsa cererea, nefiind asa lizibile, ei luand in considerare copiile documentelor atasate la dosar! Acum, in camera preliminara mi-a fost ceruta proba cu inscrisuri. M-am precipitat, nu am stiut ce sa fac si dosarul s-a inchis cu decizie definitiva si plata cheltuielilor judiciare. M-as putea lega de ceva ce nu a fost facut, sa atac decizia definitiva a judecatorului de camera preliminara, sa revina in camera preliminara si sa solicit instantei retrimiterea la parchet pt continuarea cercetarilor (completarea dosarului, din nou sa le cer efectuarea expertizei)? Poate ca nu am avut avocat, am fost si tratat superficial!
Va multumesc