Eu si sotia mea am fost separati o perioada. Intre timp ea a avut alta relatie si a ramas insarcinata. Intre timp locuim din nou impreuna. Dupa nasterea copilului, ne-am inteles sa ramanem casatoriti iar copilul sa fie recunoscut de catre tatal sau biologic.
Care este cea mai simpla modalitate pentru acest lucru, direct la Starea Civila, fara tagada de paternitate si alte complicatii? E posibil doar pe baza de simple declaratii (eu, in calitate de sot declar ca nu e copilul meu, tatal biologic declara ca e copilul lui, mama declara si ea cine e tatal si in certificat se trec numele cum trebuie de la inceput)?
Copilul nu o sa stea nedeclarat, îl declarati, va fi al dvs și apoi în urma tagadei de paternitate, se eliberează certificat cu noul tătic. Sunt de părere ca biologicul sa acționeze în judecata, se va stabili astfel fata de el paternitatea și rezolvați și cu numele, totul în același proces. Oricum.nu scăpați de testul ADN.
Test de paternitate
bogdan_07
Buna ziua,
Am o relatie cu o femeie casatorita de circa un an. In acest timp ea a ramas gravida. As dorii sa stiu in ce mod pot cere efectuarea unui test de ... (vezi toată discuția)
Despre paternitate
Calin2130
Buna ziua.Speta este in felul urmator:
Femeia are o relatie amoroasa si ramane insarcinata cu respectivul,dar afla dupa ce nu mai sunt impreuna.Copilul este ... (vezi toată discuția)