avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inlocuire case de marcat portabile din 2017
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inlocuire case de marcat portabile din 2017

Casele de marcat dotate cu role jurnal pe suport hârtie vor fi înlocuite, din 2017, cu aparate de marcat echipate cu jurnal electronic.De asemenea, conform reglementărilor în vigoare, noile case de marcat vor trebui conectate la un sistem de supraveghere şi monitorizare, pentru transmiterea datelor către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF).
Ce se intimpla cu casle de marcat portabile.

Alte discuții în legătură

Bon fiscal Alexandru Raul Cialma Alexandru Raul Cialma La ce autoritati pot face reclamatie confidentiale atat pe internet cat si telefonic cand nu primesc bon fiscal deoarece la un supermarket de cateva zile imi ... (vezi toată discuția)
Case de marcat Vintila Petru Vintila Petru Circula un zvon, cum ca inca nu trebuie schimbate casele de marcat vechi cu cele noi care au jurnal electronic..unii spun ca inca nu avem obligația pt ca ... (vezi toată discuția)
Declaratia catre anaf pentru noua casa de marcat Luminita Stefan Luminita Stefan Buna ziua !Pentru contribuabilii mici obligativiatatea schimbarii este cu 01.11.2018,cei care au achizitionat mai devreme au obligatia transmiterii declaratiei ... (vezi toată discuția)