avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Atentie!! Cade tencuiala!!
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Atentie!! Cade tencuiala!!

As dori sa fac o asigurare la un apartament de doua camere, deoarece a inceput sa cada tencuiala de pe fatada blocului. Imi puteti sugera o firma de asigurare? Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:12, 28 Ianuarie 2016
Regulamentul prezentului forum nu permite reclama

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! locuiesc într-un bloc în care nu exista asociatie ... MariusTdr MariusTdr Bună ziua ! locuiesc într-un bloc în care nu exista asociatie de proprietari/locatari. în acest caz , pentru daunele provocate de tencuiala căzută de pe ... (vezi toată discuția)
Obligația de a participa financiar la repararea balcoanelor celorlalti proprietari aleahimmih aleahimmih Având în vedere ca locuiesc la parter și nu am balcon sunt obligată să particip financiar la repararea balcoanelor celorlalți proprietari? Asociația ... (vezi toată discuția)
Infiltratie pe timp de ploaie de la etajul superior prin fatada blocului/in marginea exterioara si in interiorul balconului marilena2014 marilena2014 Buna ziua, Locuiesc la etajul 5 din 6 iar de la vecinul de sus, pe timp de ploaie, se infiltreaza apa in tencuiala balconului meu. Mentionez ca vecinul si-a ... (vezi toată discuția)