george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

florentina-ecaterina 
	    	Utilizator

florentina-ecaterina 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 carmenbn	                   

O PFA a obtinut in 2015 venituri de 780 lei/luna (medie).In acelasi timp este si salariat.Trebuie sa depuna declaratia 600? (vezi toată discuția)
	                    carmenbn	                   

O PFA a obtinut in 2015 venituri de 780 lei/luna (medie).In acelasi timp este si salariat.Trebuie sa depuna declaratia 600? (vezi toată discuția)

mirela1984	                   

Buna ziua!
   Am o I.I., iar pe anul 2015 am realizat un venit net, (incasari minus cheltuieli) (anual), de cca 1500 lei.
sunt obligata sa depun d600 avand ... (vezi toată discuția)
	                    mirela1984	                   

Buna ziua!
   Am o I.I., iar pe anul 2015 am realizat un venit net, (incasari minus cheltuieli) (anual), de cca 1500 lei.
sunt obligata sa depun d600 avand ... (vezi toată discuția)

rdpfa	                   

Studiind noul formular de declaratie 600 inteleg ca se ia dreptul de a se asigura in sistemul public de pensii urmatoarei categorii de persoane (caz concret): ... (vezi toată discuția)
	                    rdpfa	                   

Studiind noul formular de declaratie 600 inteleg ca se ia dreptul de a se asigura in sistemul public de pensii urmatoarei categorii de persoane (caz concret): ... (vezi toată discuția)