avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Vanzari auto second hand
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Vanzari auto second hand

Buna ziua
Va rog sa ma lamuriti in privinta vanzarilor de autoturisme second hand importante din UE ca si persoana fizica.
Exista modificari la impozitare.Am inregistrat in ianuarie 2016 o masina la primarie, aveam nevoie de de 5 copii dupa contrcatu de vanzare cumparare, am primit un nr unic de inregistrare, spunandumi-se ca se transmite la ANAF un exemplar in vederea impozitarii iar la solicitarea unui cazier fiscal nu mai trebuia sa platesc nici un impozit.Cand se va impozita, cum, si daca exista vreun plafon de impozitare incepand cu anul 2016 pentru persoane fizice.

Alte discuții în legătură

Plafon tva achizitii intracomunitare persoana fizica antofel antofel O persoana fizica cumpara autoturisme second hand de la persoane fizice din UE, in scopul revanzarii catre persoane fizice din RO. Cand are obligatia de a se ... (vezi toată discuția)
Tva pentru auto second hand, persoana fizica dragosm1969 dragosm1969 Va rog daca se poate sa-mi raspundeti:anul trecut, in luna iulie am cumparat auto second hand din Germania, pe persoana fizica si am platit TVA,care este ... (vezi toată discuția)
Mai pot infiinta o sc daca am if? valicluj valicluj as dori sa stiu daca am o IF impreuna cu sotia cu activitate de agentie imobiliara daca pot sa infiintez un srl pentru un magazin alimentar si unul de haine ... (vezi toată discuția)