avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cote de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cote de TVA

O societate a primit de la un partener o factura cu discount aferent anului precedent dar cu procentul de TVA de 24%, conform sumei inregistrate in anul anterior. Cum se procedeaza in anul curent pentru inregistrarea facturii in contabilitate daca procentul de TVA este diferit, dar valoarea trebuie sa ramana aceeasi?

Alte discuții în legătură

E profit discountul la plata facturilor anticipat? isatam isatam Buna ziua! In cazul platii in avans a unor facturi am primit tichete cadou pentru care am semnat un proces vebal de predare primire in care suma respectiva ... (vezi toată discuția)
Stornare fc dubla carmen2017 carmen2017 Buna ziua Cum procedez la stornare factura achizitie inregistrare de doua ori fara tva in exercitiul anterior, fara a avea alte implicatii? Multumesc! (vezi toată discuția)
Diferenta de curs pentru factura de discount ioanaep ioanaep buna ziua, Am urmatorul caz: am primit o factura de discount de la un furnizor din UE. Eu o inregistrez in contabilitate cu semnul minus(-) la cursul din ... (vezi toată discuția)