avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... protectia muncii, psi
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

protectia muncii, psi

Buna ziua, as dori ajutor in domeniul PSI si protectia muncii in sensul ca , desfasor activitate in cadrul unei asociatii sportive ONG ce isi desf[soara activitatea intr-o locatie frecventata pentru antrenament de mai multi cotizanti nu mai mult de 70 persoane. As dosri sa stiu ce anume trebuie sa fac ce documente trebuie intocmite pentru a fi in regula din punct de vedere al PSI si protectia muncii. Antrenamentele sunt supravegheate de antrenori ce isi desfasoara activitatea pe baza de voluntariat
Astept un raspuns ,
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:37, 1 Februarie 2016
Studiati legislatia in vigoare pentru ssm (Legea nr.319/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare, HG nr. 1425/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare, cerinte minime de securitate) si pentru psi-su (Legea nr. 307/ 2006, Norme generale psi, instructiuni de aplicare, etc.).
Desemnati lucratori care sa urmeze cursuri de pregatire in domeniul ssm (minim 80 de ore) si in domeniul psi-su.
Puteti apela la firme autorizate sa presteze servicii ssm si/ sau psi-su.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ssm si psi ALEXANDRU - ADRIAN MIU ALEXANDRU - ADRIAN MIU Va rog sa ma ajutati elaborarea unui Regulament SSM si PSI pe scoala Va multumesc (vezi toată discuția)
Înfiintare pfa pentru cadru tehnic psi si ssm ContSters364911 ContSters364911 Buna ziua! As dori sa stiu, daca pot infiinta pfa pentru a desfasura activitati de cadru tehnic PSI si SSM, daca am obtinut certificatul de absolvire de 80 ... (vezi toată discuția)
Protectia muncii + medicina muncii tiroid tiroid Buna ziua, Am infiintat un punct de lucru intr-o cladire de birouri cu 4 etaje si 20 biouri de 30-40mp pe etaj. Cladirea are hidranti, extinctoare si ... (vezi toată discuția)