avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită lmprumut bancar pentru navigatori
Discuție deschisă în Executare silită

lmprumut bancar pentru navigatori

as dori si eu sa stiu ce se intampla in cazul in care un navigator a facut un imprumut de nevoi personale la o banca fara ca sotia sa stie , si... datorita faptului ca navigatorul numai participa nici cu bani la intretinerea fam, bea ff mult si facea scandaluri, sotia a hotarat sa divorteze. acum d-sa a aflat de creditul sotului care nu va mai putea sa-si plateasca ratele si nu stie daca banca va pune sechestru pe apartamentul care l-au avut ,si in urma divortului a ramas sotiei- dumneaei dandu-i fostului sot banii pe partea ce i se cuvenea. deci daca sotia si cei doi fii vor fi buni de plata pentru prostiile acestui barbat. va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:09, 27 Februarie 2016
bviorica a scris:

[...] si nu stie daca banca va pune sechestru pe apartamentul care l-au avut ,si in urma divortului a ramas sotiei- dumneaei dandu-i fostului sot banii pe partea ce i se cuvenea. deci daca sotia si cei doi fii vor fi buni de plata pentru prostiile acestui barbat.

Da, este foarte probabil sa fie buni de plata impreuna, stiti cum este ...la bine si la rau, au jurat, deci trebuie sa se tine de cuvant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar Tedesco Tedesco Buna ziua! [b][b]Inainte de casatorie[/b] am contractat 3 credite[/b] (imobiliar, auto si nevoi personale), la care mai am de platit inca 5 ani, iar acum ... (vezi toată discuția)
I-am ajutat cand au avut nevoie si acum platesc pentru asta...ce pot face? cris4family cris4family Desi stiu ca din punct de vedere legal eu sunt responsabila direct pentru aceasta situatie, am speranta ca, macar din punctul de vedere al moralitatii, pot fi ... (vezi toată discuția)
Imprumut ipotecar leos leos Buna ziua, In anul 2007 am contractat un imprumut ipotecar in care eu sunt imprumutatul iar sotia codebitoare. In anul 2011 a intervenit divortul in urma ... (vezi toată discuția)