ContSters64839 
	    	Utilizator

ContSters64839 
	    	Utilizator	    

Nicoleta Ciacciariello 
	    	Consilier juridic

Nicoleta Ciacciariello 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Nicoleta Ciacciariello 
	    	Consilier juridic

Nicoleta Ciacciariello 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 julien_slbz	                   

Buna ziua,
Ar fi interesant daca ati crea o sectiune, pe forum, strict pentru institutiile publice...problemele, mai ales de natura juridica, sunt destul de ... (vezi toată discuția)
	                    julien_slbz	                   

Buna ziua,
Ar fi interesant daca ati crea o sectiune, pe forum, strict pentru institutiile publice...problemele, mai ales de natura juridica, sunt destul de ... (vezi toată discuția)

SIMONA_CL	                   

Am facut o invitatie pentru un cetatean din Aganistan, dar mi s-a refuzat fara explicatii.Am citit legi, conditii de pe zeci de pagini de net, dar dincolo de ... (vezi toată discuția)
	                    SIMONA_CL	                   

Am facut o invitatie pentru un cetatean din Aganistan, dar mi s-a refuzat fara explicatii.Am citit legi, conditii de pe zeci de pagini de net, dar dincolo de ... (vezi toată discuția)

atalinna	                   

Buna ziua tuturor.Desi am cautat informatii pe tema unei invitatii  nu am gasit inf complete si corecte.As dori sa fac o invitatie unui cetatean egiptean.Unde ... (vezi toată discuția)
	                    atalinna	                   

Buna ziua tuturor.Desi am cautat informatii pe tema unei invitatii  nu am gasit inf complete si corecte.As dori sa fac o invitatie unui cetatean egiptean.Unde ... (vezi toată discuția)