avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Data de plata a salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Data de plata a salariului

Buna ziua, as dori sa stiu daca se aplica amenzi in cazul in care plata salariului se face mai devreme decat data mentionata in contractual de munca.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:28, 1 Februarie 2016
Nu exista nici o pevedere legala care sa sanctioneze plata salariului inainte de termenul prevazut in CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere angajatului HliAny HliAny Buna ziua! Cum poate fi tras la raspundere, legala, angajatul in cazul unui prejudiciu adus firmeni sau o amenda. In ce contact se trece acest aspect? (vezi toată discuția)
Daune morale costel58 costel58 As dori sa stiu daca pentru a se acoda daune morale intr-un conflict de munca este necesar ca acestea sa fie precizate in contractul individual/colectiv de ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda itm-munca la negru andreea-milo andreea-milo Buna seara, Trei din fostii mei angajati au inaintat o plangere la ITM pentru neplata salariilor restante pentru lunile noiembrie si decembrie 2013. Cei ... (vezi toată discuția)