avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Campanie strangere de fonduri
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Campanie strangere de fonduri

Ce documente sunt necesare pentru a infiinta o campanie de strangere de fonduri de catre o societate comerciala ? Este nevoie de acordul primariei, politiei?
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 00:40, 10 Aprilie 2016
cum adica o societate comerciala sa stranga fonduri? In ce scop? Cu ce titlu? Cine sa fie beneficiarul? E angajata de un ONG sau de o institutie publica sa presteze acest serviciu de fundraising stradal? In perioada interbelica a existat o Legea a Chetei, care e considerata acum ca nemaifiind in vigoare, desi nu am gasit sa se fi abrogat expres... Nu stiu sa exista vreo reglementare legala expresa la ora actuala la nivel national pentru asemenea activitati stradale, cel mult daca e cu puncte fixe ex corturi, tonete, masutze... acolo e ca pentru alte utilizari ale spatiului public...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protocol amplasare urne in scop umanitar pentru strangere de fonduri ioana-elena81 ioana-elena81 Buna seara! Sunt o asociatie infiintata cu scop umanitar pentru imbunatatirea vietii copiilor cu probleme neuromotorii si vreau sa amplasez urne in diferite ... (vezi toată discuția)
Activitate economica ong danamihalea danamihalea buna ziua vanzarea catre membrii cotizanti prezenti la eveniment de tricouri cu sigla ONG pentru promovarea ONG este considerata activitate economica?. ... (vezi toată discuția)
Remunerare membri ong prin procent sponsorizări Saul_G Saul_G Bună seara! Exercit o funcţie de conducere în cadrul unui ONG şi împreună cu colegii mei dorim să sporim fondurile asociaţiei, în principal prin ... (vezi toată discuția)