avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Problema Cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Problema Cadastru

Buna ziua,

Am urmatoarea problema :

Acum 12 ani am cumparat un apartament cu 3 camere in berceni la etajul 10.

Doresc sa vand apartamentul si am observat ca in actele de vanzare cumparare facute intre mine si vechea propietara cat si in cadastrul oferit de aceasta , un balcon nu este trecut nici ca suprafata nici in cadastru.

M-am interesat la ICRAL si am observat ca in cadastru ,schita , initiala a apartamentului facuta intre institutie si vechea propietara , la fel apare doar un singur balcon .

In realitate ,eu stau la etajul 10 si am 2 balcoane , iar toti vechii de sub mine eu actele corect intocmite cu 2 balcoane la fel cu realitatea.

Doresc sa vand apartamentul si sa fac un cadastru nou, facut corect care sa includa ce exista si in realitate adica 2 balcoane in loc de 1 singur, si nu stiu cum sa procedez,cui sa ma adresez

Multumesc,



Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 21:04, 1 Februarie 2016
apelati la un inginer cadastrist, care v-a reface documentatia cadastrala si o va depune la OCPI pentru actualizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru facut in bataie de joc whatever13 whatever13 buna ziua, am mostenit un apartament micut intr-un bloc comunist vechi de la mama mostenit la randul ei sora ei. cadastrul a fost executat si intabulat in ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara - rubrici necompletate Cmihai7 Cmihai7 Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament - am cerut nr carte funciara si nr cadasatral (am vazut ca este acelasi). Am intrat pe site-ul ANCPI pentru un ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament cu diferente intre releveu si situatia reala cpypst cpypst Buna ziua, Intentionez sa cumpar un apartament, dar am indentificat o serie de probleme la analiza releveului: 1) Geamurile de la balcon si baie nu sunt ... (vezi toată discuția)