avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... drepturi salariale
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

drepturi salariale

Buna seara.am lucrat la o firma de paza ,aceasta firma nu a mai platit salariile
vreo 2 luni dupa care a pierdut toate obiectivele.Noi intre timp am fost preluati de alta firma mergand mai departe.Am facut reclamatii la ITM Bucuresti am primit petitiile cu privire la masurile care s-au luat impotriva acelei firme,am angajat un avocat sa ne apere in instanta dar se pare ca nici acesta nu a rezolvat nimic deoarece nu am avut nici o infatisare pana acum.Tin sa mentionez ca actele s-au bagat din august 2015.Ce este de facut deoarece nici pe saitul judecatoriei nu mai apare nici o informatie despre acel dosar...Astept raspuns.Va multumesc...
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 14:43, 3 Februarie 2016
Trebuie sa apara pe site-ul tribunalului, nu judecatoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar in instanta nitmar nitmar Am dat in judecata o societate pt restante salariale; initial am introdus eronat dosarul la judecatorie; la prima infatisare asociatul si administratorul unic ... (vezi toată discuția)
Contract de munca gabriela49 gabriela49 Bună seara,sunt angajata la o firma de paza cu normă întreagă de 8 ore/ zi pe perioada nedeterminata din anul 2018 luna februarie,azi am aflat că în luna ... (vezi toată discuția)
Sesizare itm, despagubiri ore lucrate munteanu43 munteanu43 bunaziua. lucrez la o firma da paza. agent de paza de noapte si am 260 de ore pe luna. am facut 3 sesizari la itm si nu s-a intimplat nimic...ce pot face? ii ... (vezi toată discuția)