avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii conc. odihna neefect. la lichidare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

conc. odihna neefect. la lichidare

Buna dimineata , pentru un angajat care lichideaza penru zile neefectuate de conc adica 7 zile ce i se cuvin pt lunile prestate la unitate sint obigat sa i le platesc la plecare, data de 1 a luni sa stiut ca va placa vine o saptamina la serv si se semneaza licidarea la zi ,pentru luna respectiva ia un salar aferent unei luni lucrate s-a procedat corect?
va multumesc mult ozi buna sa aveti!
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 12:08, 1 August 2009
Corect.
In cazul lichidarii i se achita drepturile salariale pentru perioada lucrata, iar concediul de odihna neefectuat se compenseaza in bani.
la incetarea contractului de munca, anagajtului i se palteste c/v concediului de odihna cuvenit si neefectuat.
la baza sta urm. art. din codul muncii.
Art. 141. -
(4) Compensarea în bani a concediului de odihnă neefectuat este permisă numai în cazul încetării contractului individual de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna compensat daca a avut concediu medical gia382000 gia382000 Premise: 1. La plecarea din societate se acorda concediul de odihna neefectuat cuvenit pina la ziua lichidarii. 2. Concediul de odihna neefectuat pina la ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna boetta boetta buna ziua,va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o educatoare titulara pleaca in data de 09.05.2011 in concediu de matenitate,va rog sa-mi spuneti cum ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna neefectuat miki.mihaela2006 miki.mihaela2006 buna ziua . ma numesc Mihaela si am o intrebare. in cazul unei salariate care a lucrat in 2009 din ianuarie pana la 31 mai 2009 si a efectuat din concediul de ... (vezi toată discuția)