Buna seara ,
In urma cu 6 ani i-am permis unei rude sa locuiasca in casa mea , mi-a dat 5000 euro si a promis ca o sa aibe grija de casa . Nu s-a intamplat acest lucru , ba mai mult , in urma reparatiilor pe care le-am facut in casa , cainii acestei persoane ( care dorm cu ea in camera ) isi fac nevoile pe peretii si lucrurile mele , nu avem nici un act in ceea ce priveste casa , ruda mea isi imipune punctul de vedere , cainii isi fac nevoile pe unde apuca in casa iar eu nu stiu ce sa mai fac , mentionez faptul ca am un copil , eu si sotul avem un loc de munca dar tupeul acestei rude nu poate fi catalogat . Va rugam , casa ne apartine , repet , nu are act pe casa , are doar tupeu , ce sa facem ? Casa toata miroase a urina de caine , intelegerea a fost doar sa stea intr-o camera , fara sa faca ravagii in rest !
In masura in care nu ati incheiat un contract (act) pentru folosinta acestei case in schimbul sumei de bani primite,formulati actiune in evacuare impotriva rudei la care faceti referire.
Daca ruda nu are acordul dv pentru viza de resedinta,nu are contract de inchiriere sau de comodat,inseamna ca locuieste fara forme legale
Fiind ruda,initial discutati amiabil pentru eliberare spatiu
Daca amiabil nu solutionati,formulati actiune in instanta pentru evacuare
Problema casa
barbyknight
Buna ziua ,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat . Acum 7 ani , am cumparat o casa de vacanta .
Dupa achizitionare , am acceptat sa o las pe matusa mea sa ... (vezi toată discuția)