Am citit pe forum nemultumirile locatarilor cu privire la calculul cotelor de intretinere cand ap este gol. Adunarea Generala poate lua o hot in acest sens. dar pana atunci si eu ma confrunt cu aceasta problema si v-as raspunde cu o intrebare:Daca ati locui la casa, plecati 1 an din tara, reziliati contractul cu REbu, enel, tv etc? Banuiesc ca nu.Daca administratorul , atat de blamat de dvs, trece 0 la persoane, cel putin la gunoi si curatenie, vecinii ramasi platesc si cota dvs, daca se intampla sa fie vreo 4-5 apartamente goale , atunci cota celorlati creste, ca nu poti merge in fiecare luna la rebu sa modifici nr de persoane din contract, deasemeni, femeia de servici matura, indiferent daca tu esti sau nu acasa. Normal ar fi ca aceste cheltuieli sa fie platite ca nu-ti iei si apartamentul cu tine. Ii tratam pe administratori ca pe niste tirani, hoti si comunisti, asa parca am vazut aici, de fapt acesta ne reprezinta pe noi ca asociatiei. Ar trebui a fim o comunitate si sa gasim cea mai buna solutie, avem pereti si spatii comune avem datorii comune. Eu propun ca toti nemultumitii sa ia locul administratorului un an si sa rezolve problemele
#-o . Asa toata lumea va fi multumita!#-o
Nu se incurajeaza nimic, asa e legea dintotdeauna, asa e si in alte tari. Daca dvs. considerati ca legea e facuta prost, va adresati parlamentului, pe acest forum nu se "indreapta" legi.