avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Pisici in fizica
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Pisici in fizica

Legea inerţiei pisicilor - O pisica in repaus tinde sa romana in repaus daca nu se acţionează asupra ei cu o anumita forţa - cum ar fi deschiderea unei cutii cu mâncare sau sunetul unui şoricel.
Legea mişcării pisicilor - O pisica va merge in linie dreapta, daca nu exista un motiv întemeiat pentru a schimba direcţia.
Legea magnetismului pisicilor - Toate bluzele albastre sau negre atrag par de pisica direct proporţional cu intunericimea (suna aiurea cuvântul asta) materialului.
Legea termodinamicii pisicilor - Căldura trece de la un corp cald la unul mai rece, mai puţin in cazul pisicii, unde toata căldura trece la pisica.
Legea întinsului pisicilor - O pisica se va întinde pe o distanta proporţionala cu durata somnului din care s-a trezit.
Legea somnului pisicilor - Toate pisicile trebuie sa doarmă cu oameni oricând este posibil, intr-o poziţie cat mai puţin confortabila pentru oameni.
Legea alungirii pisicilor - O pisica isi va alungi corpul atât de mult încât sa poată ajunge la orice raft care are ceva interesant pe el.
Legea acceleraţiei pisicilor - O pisica va accelera constant pana la momentul opririi.
Legea participării la masa - Pisicile trebuie sa stea la toate mesele la care se serveşte ceva bun de mâncare.
Legea configurarii covorului - Nici un covor / pătura nu isi poate păstra starea întinsa mai multa vreme.
Legea rezistării la ascultare - Rezistenta unei pisici variază in funcţie de dorinţa omului de a o convinge sa facă ceva.
Prima lege a conservării energiei - Pisicile ştiu ca energia nu poate fi nici creata si nici distrusa, aşa ca folosesc cat mai putina energie.
A doua lege a conservării energiei - Pisicile ştiu de asemenea ca energia poate fi stocata cu ajutorul somnului.
Legea observării frigiderului - Daca o pisica se uita prea mult la un frigider, cineva va veni sa ia ceva bun de mâncare.
Legea atracţiei păturii electrice - Porneşte o pătura electrica si pisica va sari in pat cu viteza luminii.
Legea cautarii de confort - O pisica va cauta intotdeauna, si de obicei va pune stăpânire pe cel mai confortabil loc din camera.
Legea ocuparii cutiilor - Toate cutiile din camera trebuie sa contina o pisica din prima nanosecunda.
Legea consumului de lapte - O pisica va bea o cantitate de lapte egala cu radical din greutate ei, doar ca sa arate ca poate.
Legea inlocuirii mobilei - Dorinta unei pisici de a zgaria mobila este direct proportionala cu valoarea mobilei.
Legea aterizarii pisicii - O pisica va ateriza in cel mai moale locposibil.
Legea dislocarii lichidului - O pisica introdusa in lapte va dislocui un volum de lapte egal cu propriul volum minus cantitatea de lapte consumat.
Legea dezinteresului pisicii - Nivelul de interes al unei pisici variaza invers proportional cu efortul depus de om pentru a ii atrage interesul.
Legea respingerii pastilelor - Orice pastila administrata are energia potenţiala necesara pentru a atinge viteza de ieşire.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 23:32, 1 August 2009
Odată, un om stătea liniştit la masă, ospătându-se cu poftă din felurile pregătite. La picioare, s-a aşezat câinele său.

Uitându-se în ochii omului, câinele îşi spunea:
"Dă Doamne să mânânce cu poftă stăpânul meu şi, după ce s-o sătura, să-mi dea şi mie o bucăţică!"

În acest timp, s-a apropiat şi pisica. Privindu-l pe om cum mănâncă şi gudurându-se pe lângă el, îşi spunea în sinea ei:
"Dă Doamne să orbească stăpânul meu, doar o clipă, să-i pot fura mâncarea!"

Câinele aştepta să primească tot ce omul s-ar fi îndurat să-i dea, cunoscând bunătatea stăpânului său. Pisica, însă, pândea orice moment să poată fura, lăcomia îndemnând-o să nu se mulţumească cu ceea ce ar fi primit.

Aşa este şi în viaţă.:D

Unii dintre prietenii care ne înconjoară sunt asemenea câinelui, adică fideli şi devotaţi, răbdători şi sinceri.

Alţii, însă, sunt asemenea pisicii: oricând cu un zâmbet pe buze, dar mereu cu răutate în suflet, aşteptând doar prilejul să fure şi să profite de pe urma ta.

Când ai în preajma ta prieteni adevăraţi, bucură-te pentru ei şi pentru prietenia voastră; când vezi, însă, că de tine se apropie şi cei asemenea pisicii, nu-i goni şi nu te purta cu ei aşa cum ar merita, ci roagă-te pentru ei şi încearcă, prin bunătatea ta, să îi faci şi pe ei mai buni.
B-)
MIHAI GRIGORE a scris:


Aşa este şi în viaţă.:D

Unii dintre prietenii care ne înconjoară sunt asemenea câinelui, adică fideli şi devotaţi, răbdători şi sinceri.

Alţii, însă, sunt asemenea pisicii: oricând cu un zâmbet pe buze, dar mereu cu răutate în suflet, aşteptând doar prilejul să fure şi să profite de pe urma ta.

Când ai în preajma ta prieteni adevăraţi, bucură-te pentru ei şi pentru prietenia voastră; când vezi, însă, că de tine se apropie şi cei asemenea pisicii, nu-i goni şi nu te purta cu ei aşa cum ar merita, ci roagă-te pentru ei şi încearcă, prin bunătatea ta, să îi faci şi pe ei mai buni.
B-)


In general ai dreptate, exclud faptul ca pisicile "sunt mereu cu răutate in suflet" - sunt mai oportuniste cei drept dar... pana la rautate e cale lunga.

De fapt, singurul "animal cu rautate in suflet" este omul.
Sotul si sotia aveau un caine rau. Se hotarasc sa scape de el. Sotul ia cainele se urca in masina si il duce la cateva strazi distanta, il lasa acolo. Se intoarce sotul acasa si peste 2 ore, hop si cainele la usa. A doua zi, se urca sotul in masina, ia cainele si il duce in alt cartier. Se intoarce acasa, peste 2 ore, iar apare cainele la usa. A treia zi, ia asta cainele il baga in masina, da ture prin oras, o ia pe tot felul se strazi, se invarte... Lasa cainele se urca in masina si pleaca. Peste 2 ore suna telefonul in casa. Raspunde nevasta. la telefon era sotul:
- Auzi nevasta, s-a intors cumva cainele acasa?
- Da, s-a intors. (raspunde mirata nevasta)
- Da-l la telefon ca m-am pierdut...
:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Povestea vasului crapat ContSters30487 ContSters30487 O femeie bãtrâna din China avea doua vase mari, pe care le atârna de cele douã capete ale unui bãt, si le cãra pe dupã ... (vezi toată discuția)
Protectie animale fara stapan! irastoica irastoica Buna ziua! In primul rand va doresc un nou an plin de liniste si tot ceea ce va doriti,cu imbelsugare fara risipa inutila si cu sanatate,tot fara risipa,cu ... (vezi toată discuția)
Ce votati la referendumul despre euthanasierea cainilor maidanezi? Antoanela Geaman Antoanela Geaman S-a intamplat o mare drama! un copilas de doar 4 ani a fost sfasiat de caini intr-un parc!!!! ce facem pentru a preveni ca aceasta drama sa nu se repete? ... (vezi toată discuția)