avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare pasaport/schimbare domiciliu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare pasaport/schimbare domiciliu

Buna ziua,

Mi-am schimbat domiciliul, implicit cartea de identitate, dar as dori sa stiu daca si pasaportul trebuie schimbat. Pe pagina a 3-a, punctul 14, este trecut judetul de Domiciliu...

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:01, 6 Februarie 2016
Sunt de parere ca nu trebuie schimbat.
Nu trebuie, nu e obligatoriu sa aveti si pasaport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E necesara schimbarea de pasaport? noelle2004y noelle2004y Buna ziua. Acum cativa ani mi-am schimbat domiciliul din provincie in bucuresti si, implicit, mi-am schimbat si cartea de identitate. Întrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Schimbari de acte / documente in urma schimbarii domiciliului celeterm celeterm Schimbarea domiciliului dintr-un judet in altul implica schimbarea cartii de identitate. Aveti idee daca si permisul, talonul masinii, numarul, pasaportul? (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu buletin anamaria224 anamaria224 buna tuturor. am si eu o nelamurire, sunt confuza, nu stiu ce sa fac. sunt in strainatate, ma voi intoarce in romania doar pentru cateva zile( 7zile- 6 zile de ... (vezi toată discuția)