avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... E necesara schimbarea de pasaport?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

E necesara schimbarea de pasaport?

Buna ziua. Acum cativa ani mi-am schimbat domiciliul din provincie in bucuresti si, implicit, mi-am schimbat si cartea de identitate. Întrebarea mea este daca trebuie sa-mi schimb si pasaportul, deoarece pe acesta apare trecut la domiciliu judetul sau il pot folosi asa pentru ca oricum nu apare adresa completa. Pasaportul mai e valabil inca 2 ani.
A doua intrebare ar fi daca pot folosi cartea de identitate pentru security check la aeroport in cazul in care zbor catre Londra (spre alte tari din Europa membre UE nu am avut nevoie de pasaport) sau in cazul acesta e neaparata nevoie de pasaport.

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 14 Noiembrie 2014
noelle2004y, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 14:57, 14 Noiembrie 2014
N-are rost sa va schimbati pasaportul pentru ca la frontiera nu se fac verificari ale domiciliului.
Si in Marea Britanie puteti intra cu cartea de identitate, exact ca in celelalte state UE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de calatorie emis de ambasada romana Eire Eire imbarcare refuzata datorita titlului de calatorie emis de ambasa considerat invalid.La un moment dat,avind pasaportul expirat am solicitat si primit de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. cine are obligatia sa faca check-inn-ul, daca am cumparat ... Claudiu Damoc Claudiu Damoc Buna ziua. Cine are obligatia sa faca check-inn-ul, daca am cumparat biletele de la o agentie de turism? Eu, s-au agentia? Am cumparat 4 bilete de zbor ... (vezi toată discuția)
Act de identitate criss1122 criss1122 Buna ziua decurand m-am casatorit si mi-am schimbat numele de familie , mai exact am pastrat numele meu si am luat si numele sotului . Buletinele le-am ... (vezi toată discuția)