Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
NU - nu am facut nimic pentru ca tatal a spus ca cel mic exagereaza, ca minte si nu prezenta urme pentru ca tatal il lovea cu palma in cap, il smucea de brate si il arunca pe jos ...
il ameninta ca il bate iar bunicul un betiv jegos ca "il strange de gat daca nu sta potolit"
la momentul batailor cel mic avea 4 ani .. pe cine puteam sa cred ?!
la inml nu au vrut sa se uite la copil ...
Stiti ce nu intelegeti dvs? ca nu eu, doamna PS, gi-gane sau altii de pe acest forum decid la ce i-ar "servi" sa-si cunoasa tatal. E in firea lucrurilor sa-l cunoasa, de aici si legislatia aferenta. Tocmai ca nu suntem perfecti si nicio situatie nu e perfecta, copilul isi va cunoaste tatal in speta de fata la 6 ani.
Cine decide daca copilul ar trebui sa-si cunoasca tatal natural? mama? pai daca e dupa mama, ea zice ca nu, ca deja are un tata copilul, plus ca nu-i "serveste" copilului. Sa decida copilul de 6 ani? Sa decida tata? Tata zica ca vrea. Pai dragi mei useri de pe forum avocatnet, decide instanta daca nu se ajunge la o intelegere. Si daca asa a decis instanta tocmai pentru ca parintii nu sunt capabili sa se inteleaga, atunci tu ca mama ai doua optiuni: esti de acord cu decizia instantei si ii ajuti pe cei doi sa-si formeze o relatie de acum incolo. Nu esti de acord. Si aici urmeaza tot felul de situatii indicate de mult prea multe ori de toata lumea, dar care in mare se incheie cu executarea silita, refuzul copilului, consiliere, amenzi etc.