avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 300 lei pt ochelari oferiti de angajator/ invoire ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

300 lei pt ochelari oferiti de angajator/ invoire program de 10h

Buna ziua,

Lucrez de mai bine de 6 luni intr-un call center, 7h20+40 min pauza/zi, cu 2 monitoare in fata, cu 2 clienti, ritm de lucru alert, un job extrem de stresant. Dupa 6 luni de munca aici am fost diagnostica cu astigmatism si mi s-a comunicat ca beneficiez, prin amabilitatea anagajatorului, de suma de 300 lei pt ochelari. Va rog sa-mi spuneti daca acest lucru este prevazut in lege(si care anume) sau este intr-adevar vorba de amabilitatea angajatorului.

Un alt aspect il reprezinta faptul ca eu am semnat un contract in care este mentionat programul de lucru de 8h/zi. In fiecare zi, trebuie sa ma prezint cu cel putin 15 minute mai devreme pentru a ma putea loga in toate programele pe care le utilizez(ceea ce nu este mentionat in contract). In plus, planning-ul include adesea ture de 10h, iar eu sunt nevoita sa ma completez cereri de invoire si sa vin intr-o alta zi pt a recupera orele respective(nici acest lucru nu este mentionat in contract). Este legal ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:02, 7 Februarie 2016
Va multumesc pt raspunsuri. Imi sunt de mare ajutor. Exista un termen limita petru decont ?
Nu exista un astfel de termen prevazut in legislatie ... din momentul in care ati primit refuzul angajatorului, aveti la dispozitie un termen de 3 ani pentru a promova actiunea in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare ochelari conform hg 1028/2006 marianadavid marianadavid Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o societate cu activitate de birou doreste sa deconteze angajatilor bani pentru acordarea de ... (vezi toată discuția)
Ochelari de vedere la locul de munca TuRa TuRa Buna ziua, Am o situatie la locul de munca: unul dintre lucratori poarta ochelari de vedere si spune ca uzura acestora este accentuata din cauza faptului ca ... (vezi toată discuția)
Dioptrii de la calculatorul de la serviciu??? nazdravanii12costin@yahoo.com nazdravanii12costin@yahoo.com Va salut. Am 46 de ani, lucrez pe PC din 1990. Acum lucrez (de mai multi ani) la o institutie de stat pe o statie de lucru PC cu monitor CRT de 17\\\\\\\". ... (vezi toată discuția)