avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termene raspuns la plangere penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

termene raspuns la plangere penala

In luna august 2015 am depus la politia din localitatea de domiciliu ,o plangere penala,impotriva unui concetatean,care m-a inselat,cu un prejudiciu de 2000 lei.Pana la aceasta data n-am primit nici-un raspuns.M-am interesat si mi s-a raspuns ca este in lucru.A trecut o jumatate de an.
Va intreb,exista un termen anume pentru rezolvarea unor astfel de plangeri?
Ce pot face,daca tot se prelungeste?
Termenul trebuie sa fie unul rezonabil, dupa 1 an de zile in faza de UP se poate depune contestatie la instanta pentru accelerarea procedurii.
Acest termen este prevazut intr-un articol de lege,sau este o cutuma?
Cititi 488 ind.1 c.p.p.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen rezonabil Canțur Costel Canțur Costel Care este termenul rezonabil de comunicare a unei soluții la un dosar de violare de domiciliu și distrugere înregistrat la parchetul Vaslui? Am un dosar ... (vezi toată discuția)
Poliția nu dă curs dosarului cu plângere penală pentru furt calificat. ce mai pot face? de un an și jumătate nu am nicio informație despre dosar Petrica89 Petrica89 Buna seara! Am depus o plângere împotriva a trei persoane care au sustras din depozitul magazinului meu mai multe produse.persoanele sunt surprinse pe ... (vezi toată discuția)
Plangere parchet jetli jetli Buna seara! Am depus o plangere penala la Parchet, au venit acas pentru declaratie, dar nu am primit nici un raspuns. Am mai mult de 30 de zile de cand am dat ... (vezi toată discuția)