avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit cladire nerezidentiala persoana cu handicap
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit cladire nerezidentiala persoana cu handicap

Buna ziua, doresc sa inchiriez parterul casei(garajul) unei pfa pentru a deschide vulcanizare auto, ma intereseaza daca facandul spatiu comercial(cladire nerezidentiala) mai sunt scutit de impozit pt cladire, eu fiind persoana cu handicap gradul I? din venitul din chire platesc impozit? Nu mai am alte cladiri si nici alte venituri in afar de pensia de handicap si indemnizatia. Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:11, 7 Februarie 2016
Buna ziua Vasile, scutirea se refera la cladirea folosita ca domiciliu, nu? Deci daca este inchiriata, mai este folosita ca domiciliu? Nu.
Deci, ar rezulta ca scutirea nu se mai aplica, din pacate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare spatiu: rezidential sau nerezidential kalyana kalyana Buna seara Am urmatoarea situatie In anul 2015,am construit un spatiu pe persoana fizica,care ulterior a devenit in urma unui contract de comodat intre mine ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe casa negru daniel negru daniel Buna ziua, sunt persoana cu handicap grad accentuat sau 2 cum era mai demult, asi dori sa stiu se poate sa fiu scutit de impozitu pe casa daca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit - sunt persoana cu grad handicap accentuat ... apostolga apostolga SCUTIRE IMPOZIT,sunt persoana cu grad handicap ACCENTUAT,as dori sa stiu daca sunt scutit de impozit si taxa salubritate pentru un apartament cu destinatia ... (vezi toată discuția)