Am trimis mesaje mai multor avocati solicitandu-le consultanta/oferta in aceasta dimineata. Si unui user. Acum vad ca in mesajele trimise de mine la aprox. 15 oameni, nu mai e nici un mesaj transmis.
Ce se intampla? Se pot cauta mesajele mele si aduce inapoi sa fie transmise, va rog?
O sa investigam problema.
Din pacate mesajele nu se pot recupera ca sa fie reexpediate prin mesageria forumului.
Asta nu inseamna ca sunt pierdute. Daca destinatarii au activata optiunea ''Alerta mesaje private'' le vor citi in mail.
Sambata 6 februarie am primit un mesaj de la BFX2. Am raspuns acelui mesaj. La mine nu s-a pierdut: atat mesajul primi cat si cel expediat ca raspuns le am si le pot accesa.
Da, nu mai cautati ca am dscoperit misterul. Daca trimiti mesaje catre avocati cu cerere de consultanta iti vine mesajul catre e mailul dat la inregistrare si tot ca de la el apare si trimis desi eu am trimis de aici.
Multumesc oricum.
Amenda spam
sophia13
In cazul unui e-mail publicitar - un spam, cui i se da amenda firmei care comercializeaza produsul sau persoanei care trimite e-mailul publicitar? (vezi toată discuția)