avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recuperarea bunurilor personale de la fostul concubin
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recuperarea bunurilor personale de la fostul concubin

Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema urgenta...de o saptamana am fost data afara din casa de fostul concubin cu care am locuit in apartamentul lui proprietate personala, pt.o perioada scurta de timp si fara forme legale. In momentul in care am plecat mi-a luat cheile de la usa si mi-au ramas toate lucrurile personale in casa lui, adica: absolut toata imbracamintea, acte, chei de la serviciu si multe electronice si electrocasnice cumparate inainte de a ma muta la el, fara nici o contributie financiara de a lui...Acum spune ca politia nu il va gasi acasa, (a mai facut cu cineva asa si acea persoana si-a recuperat bunurile cu "ajutorul politiei" dupa mai mult de o luna).....si imi voi recupera bunurile cand va dori el sau cand voi avea o hotarare definitiva si irevocabila???!!! Mentionez ca am doar hainele cu care am iesit din casa.....stau la fratele meu si nu dispun de f.multi bani....va rog spuneti-mi ce obligatii are Politia in acest caz daca ma prezint maine la ei? Va multumesc anticipat.-
Cel mai recent răspuns: MM1973 , utilizator 15:36, 8 Februarie 2016
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa formulati o plangere la politie.
Fostul meu concubin este familiarizat cu politia din Timisoara, cealalta doamna care a patit tot asa mi-a spus ca a fost la politie, l-au sunat agentii si a spus ca nu este acasa o luna....desi era in oras....s-a deplasat politia la el acasa, nu a deschis usa si au spus ca nu au ce sa-i faca decat sa astepte sa "se intoarca".....i-au spus ca nu pot sa o ajute cu mai mult....atat a facut Politia iar dupa o luna jumate aproape individul a binevoit sa-i aloce doamnei o ora in care sa poata sa-si ia lucrurile.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in posesie simiadro simiadro Buna ziua. Sunt proprietara unui apartament dobandit printr-un act de donatie de la bunica mea, in urma decesului acesteia. In ultimii ani de viata bunica ... (vezi toată discuția)
Fosta concubină a promis că-mi va permite să-mi iau bunurile personale achiziționate în timpul relației, dar acum refuză acest lucru. se poate considera că a abuzat de încrederea mea? oneway oneway Buna ziua, De curand am incheiat o relatie de concubinaj, mai lunga de cinci ani, in perioada concubinajului, am achizitionat un imobil impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Chirias fara contract mmp mmp Buna ziua, Locuim de aproape 4 ani cu chirie intr-un apartament. Cand ne-am mutat am facut un contract cu proprietarul prin agentie imobiliara, pe un an de ... (vezi toată discuția)