avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare sentinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare sentinta

De peste doua luni a fost pronuntata sentinta la fond dar inca nu a fost comunicata. Are sens sa fac o cererere de urgentare a redactarii sau am doar sanse sa enervez judecatorul?
Cel mai recent răspuns: IoanPaul , utilizator 15:35, 5 Aprilie 2016
Asta ce implica? Totusi nu as vrea sa "ma pun" cu judecatorul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Astept motivarea unei sentinte de mai bine de 6 luni.ce pot sa fac sa o urgentez?! cosmin2005 cosmin2005 Astept din 15 martie motivarea sentintei pentru a face in termenul stabilit de 15 zile apel,iar motivarea nu mai vine. Ce pot sa fac?cum pot sa constrang ... (vezi toată discuția)
Ce pot face sa grabesc redactarea unei incheieri finale stef9909@yahoo.com stef9909@yahoo.com Am obtinut intoarcerea executarii silite pentru o suma de bani. Desi ultima sedinta a fost pe 28.12.2017, nici pana acum nu incheierea acestei sedinte nu a ... (vezi toată discuția)
Motivarea sentintei- in cat timp de la ultimul termen? macmillan macmillan Exista vreun termen privind motivarea sentintei? In 22 iulie a fost ultimul termen iar de atunci nu am primit nici o instiintare iar pe site apare doar ... (vezi toată discuția)