danpopescu2011 a scris:
CCR s-a pronuntat in repetate cazuri că plata unor taxe, servicii executor/avocati nu constituie un impediment in ce priveste accesul liber la justitie.
YSL a scris:
... de aici s-ar putea pune problema liberului acces la o instanţă. Însă asta este o altă discuţie pe seama căreia am putea discuta săptămâni întregi.
Citiţi articolul următor care arată în detaliu că noile taxe judiciare de timbru încalcă Dreptul Accesului Liber la Justiţie (art. 21 din Constituţia României, plus alte legi), şi eu păţind cam acelaşi lucru, dar pentru o Cerere Reconvenţională pentru care mi s-a pus în mod aberant, o Taxă de Timbru de 700 lei -
[ link extern ]
Acolo sunt informaţii importante, vitale pentru acel forumist care a deschis Topicul. Şi eu am avut o problemă de tipul ăsta, pe care n-o voi lăsa-o nerezolvată !
Ce am scris acolo sunt lucruri care se potrivesc cu ceea ce a vrut să afle forumistul respectiv, aşa putându-şi rezolva problemele în discuţie ... e adevărat, având posibilitatea de a sesiza C.E.D.O., ceea ce e cam dificil !
Poate va reuşi să se informeze din acel articol extrem de detaliat pus de mine.
P.S.
Rog Moderatorii sau Administratorul site-ului să nu şteargă postarea, pentru că nu-i nimic off-topic !