avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Emigrare Anglia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Emigrare Anglia

ma numesc teodor sorin am 39 ani
am lucrat 5 ani ca lacatus la sidex galati apoi 8 ani in jandarmeria galati ca apoi sa lucrez ptr o firma daneza in industria verde ca tenician si electrician la montaj de centrale eoliene

intrebarea mea e simpla ;pot munci legal in anglia sau pot gasi de lucru in anglia legal fara firme intermediare?
cunosc fb limba engleza si chiar partea tehnica
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:36, 10 Februarie 2016
Puteti sa va gasiti singur un loc de munca in Anglia sau puteti apela la o firma de plasare a fortei de munca.

Consultati si aceste link-uri :
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire la pensie yo4bzc yo4bzc Buna ziua!!!!Ma numesc IATAN DORIN din GL nascusint la 4.10.1956;Am lucrat in SIDEX din noiermbrie 1077 pana in septembrie 2002 cand am iesit cu ORDONANTA din ... (vezi toată discuția)
Am contactat o firma intermediara in leg cu un job in elvetia ... Catalin@13@ Catalin@13@ Am contactat o firma intermediara in leg cu un job in Elvetia si am cerut detalii despre firma care are nevoie de angajati in Elvetia de ex( nume complet, ... (vezi toată discuția)
Exista la itm vreun birou care verifica daca anunturile de plasare a fortei de munca in strainatate sunt reale ?u stra ValiBrasov ValiBrasov Firma in Arad care profita de ani de zile de pe urma acestei pacaleli fara ca autoritatile sa faca ceva impotriva. Exemplu. COPIES BY XFILES S.R.L. Sediu ... (vezi toată discuția)