avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... despagubiri anrp
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

despagubiri anrp

Puteti sa-mi spuneti in baza carei legi ( lege, articol, alineat ) se poate face cerere penru despagubiri in regim de urgenta in baza unui dosar de la anrp pe motive medicale justificate cu acte si/sau pe motive sociale ?
Cel mai recent răspuns: ni_leta , utilizator 21:40, 23 Martie 2016
La ce lege faceti referire? Legea nr. 9/1998, Legea nr. 290/2003 sau Legea nr. 10/2001?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto castigata in instanta Drujescu Drujescu Buna ziua.As vrea sa dau guvernul in judecata.Eu am castigat in instanta taxa de poluare la un autoturism.Acum vad ca ei au dat OU ca imi vor restitui banii in ... (vezi toată discuția)
Cum pot sã atac în instanþã ordonanþa nr. 10/2013? mandalac mandalac Daca cineva poate sa-mi raspunda (din punct de vedere juridic) daca aceasta ordonanta privind retrocedarile.poate fi atacata in justitie. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Primul pas in contencios adminstrativ in lipsa unui act - legea 164/2014 Petent_Leg290/2003 Petent_Leg290/2003 Buna ziua, sunt petent (dupa tatal meu decedat) al Legii 290/2003 si astept de 14 ani rezolvarea unei cereri de catre prefectura Bucuresti. Intre timp ... (vezi toată discuția)