avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reciclare PET-uri la asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reciclare PET-uri la asociatii de proprietari

Buna ziua,

As vrea sa valorific PET-urile care se aduna de la asociatia noastra de proprietari si care oricum ajung in containerul de gunoi, ROSAL nefiind interesata de colectarea selectiva a deseurilor. Am cerut in repetate randuri containere speciale, insa daca nu vor, sa fie sanatosi!
Cu banii de pe PET-uri as acoperi diverse maruntisuri de la bloc, ei intrand in fondul se reparatii.

Imi poate da cineva o idee, cum as putea proceda? Exclus sa merg eu cu sacul in spate la vreun centru de colectare. Exista firme care se ocupa cu asa ceva, care fac ridicari de materiale reciclabile? Pentru deseuri din hartie stiu ca exista Recicleta, insa pentru plastic nu am auzit inca.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:59, 10 Februarie 2016
Un exemplu luat la o consultare simpla pe Google:
[ link extern ] /

Or mai fi si altii....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firmele de colectare deseuri sunt obligate sa puna la dispozitie pubele de colectare selectiva? Valmont1989 Valmont1989 Buna ziua, Vin la dumneavoastra cu speranta ca poate cunoasteti o lege care sa ma ajute sa oblig firma de colectare deseuri, ROSAL, sa puna la dispozitie ... (vezi toată discuția)
Contract cu asociatii de proprietari ContSters200932 ContSters200932 Pe scurt: doresc sa-mi deschid o mica firma de colectare hartie si peturi si as dori sa colaborez si cu asociatiile de proprietari in acest sens: ma gandeam la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, nu cred că desființarea ghenei de gunoi este soluția ... Amvildas Amvildas Bună ziua, Nu cred că desființarea ghenei de gunoi este soluția pentru colectarea selectivă.Problema este în mentalitatea oamenilor. Gunoiul menajer ... (vezi toată discuția)